top of page

Cursussen

Bij Hondenschool "Bape" kun je diverse cursussen met je hond volgen. Onze instructeurs blijven op de hoogte van de laatse ontwikkelingen door vakliteratuur te lezen, seminars, workshops, demo's en opleidingen te volgen. Onze groepen zijn niet groot, zodat iedere eigenaar-hond combinatie persoonlijke aandacht en begeleiding kan krijgen. Tijdens de training zal er veel theorie worden uitgelegd om het gedrag van onze honden nóg beter te begrijpen. Het plezier tussen de hond en eigenaar staan voorop. Bijna iedere hond vindt het leuk om buiten de dagelijkse wandelingen even speciale aandacht te krijgen. Ga dus lekker met je hond aan de slag! Tijdens de cursussen zijn geen correctie hulpmiddelen toegestaan.

De volgende cursussen worden bij ons gegeven 
Basis cursus
Vervolg Basis cursus
Fun cursus
Ringtraining


Als je kiest om bij ons een cursus te volgen is het handig om de volgende attributen mee te nemen:
Halsband of tuig
riem van 1.20 of 1.50 meter, geen flex-lijn
favoriete speelgoed van uw hond
belonings snoepjes 

Als u besluit dat u bij ons een cursus wilt volgen of u wilt graag meer informatie, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Wilt u eens komen kijken of een proefles meedraaien dan bent u van harte welkom. Wel wordt aangeraden om dan eerst even contact op te nemen zodat wij kunnen aangeven wanneer de cursussen worden gegeven waar u interesse in heeft.
Een proefles kost €10 ,- dit bedrag wordt in mindering gebracht van het cursusgeld als u hierna een cursus afsluit.(Mits u in de loop van de week laat weten of u er vanaf ziet of doorgaat anders wordt er € 15,- in rekening gebracht voor een losse les.)

bottom of page