top of page

Links

Hier krijgt uw trouwe viervoeter een vakkundige vachtverzorging.Een verzorgd uiterlijk en de wens van de klant dragen wij hoog in het vaandel en wij nemen de tijd voor uw trouwe viervoeter. Zodra uw hond klaar is met de behandeling, bellen wij u op zodat u hem of haar kunt komen ophalen. U kunt er zeker van zijn dat wij uw hond niet onnodig laten wachten. Alle honden, groot en klein, zijn van harte welkom bij:

Hondenkapsalon "Bape"

In onze kennel fokken wij Standaard - en Toypoedels. Onder de indruk van de kwaliteiten van dit ras zijn we van lieverlee zover gekomen dat wij zijn overgegaan tot het fokken met dit prettige, altijd vrolijke, zeer sociale en bijzondere ras. Wij fokken uit weloverwogen combinaties en streven zo naar gezonde, mooi gebouwde honden met een lief, vriendelijk en sociaal karakter. Onze poedels leven allemaal in huis. De puppen worden in huis geboren en zowel binnen als buitenshuis gesocialiseerd.
Daardoor zijn de honden van onze kennel uitermate geschikt om in een gezin (met of zonder kinderen ) op te groeien. Ons doel is dan ook Poedels te fokken die niet alleen voldoen aan de standaard maar Poedels die ook bruisen van: Plezier met een Perfecte gezondheid en een Prima  karakter.
De pups zijn bij vertrek naar hun nieuwe baasjes geënt, gechipt en krijgen een stamboom van de Raad van Beheer. Tevens krijgen de puppen een zeer uitgebreid puppypakket mee. 

Een fijne dierenartsen praktijk waar ik een leuke samenwerking mee heb. Dierenartsenpraktijk Lemsterland en Nieuwland, de Dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren in de regio Lemmer en Emmeloord.

DEFINITIEF LOGO Petit Caniche de la Hous
bottom of page